Asztali futó – keresztben vagy hosszában

Asztali futó manapság a divat. Asztali futó lazán elhelyezve, lehet hosszában egyet, avagy keresztben kettőt felrakni. Elmondhatjuk nyugodtan, hogy ez a futó terítő az asztalterítő divatban, komoly áttörés. Nézzük végig az eddigi asztalterítő divatokat.

Régen kezdődött magával az asztalterítővel. Üknagymama idejében elképzelhetetlen volt, hogy valaki ne terítsen fel egyáltalán asztalterítőt. Aztán jött, a dupla terítő divat. Vagyis az asztalterítőn egy plusz asztalközepet használtunk. Ezt követte, az asztalterítők teljes elhagyása. A csupasz asztalon terítettünk, legfeljebb tányéralátétek segítségével.

Manapság pedig az asztali futók vezetik a divatot. Ezt a hosszú, leginkább 40×140 cm-es terítőt felrakhatjuk egy egyszínű asztalterítő tetejére is, de élhet önálló életet, vagyis csak úgy magában is felkerülhet az asztalra.

Asztali futó - keresztbe vagy hosszában

Asztali futó – keresztbe vagy hosszában

Látod, a fenti képen rögtön két darabot raktak fel az egyszínű futó terítőből, de láttam már három darabot is elhelyezve. Ennek a játékosságnak egy kis praktikum van a hátterében. Több terítőt helyezünk fel, viszont kevesebbet kell mosni, hiszen mindig csak az a futó kerül mosásba, amit éppen baleset, azaz folt ért. Most mutatok néhány terítőt áruházunk készletéből.

Asztali futó teflonos - bordó damaszt

Asztali futó teflonos – bordó damaszt

Asztalterítő - asztali futó, barna

Asztalterítő – asztali futó, barna

Futó terítők különböző színekben és mintákban kaphatóak. Az első két fotón vízlepergető anyagból készült terítőket láthatsz, aztán itt van a hosszú, bojtos végű barna selyem futó. Közeledünka karácsony felé, ezért mutatok egy kis ízelitőt a karácsonyi mintás terítőkből is.

Javaslom, hogy nézd át ezt a kategóriát, ahol sok hosszú, asztali futót találhatsz.

Futó terítőket különlegeseket, hímzetteket is találsz áruházunkban. Nézd át EZT a kategóriát és még ezt a KARÁCSONYI kategóriát is a figyelmedbe ajánlom.

A futó terítők között óriási a választék. Találsz minden stílusban különleges terítőt. Még ajándékozás céljából is figyelmedbe ajánlom a futó terítőket. Szerencsére itt nincsenek méretek, nemkell ismerni a megajándékozandó asztalterítő méretét.

Nézd át nyugodtan áruházunk készletét és úgy válaszd ki, a neked tetszőt!

Jó böngészést kívánok: Simon kati Evidensbolt

 

 

 

 

Comments are closed.